Binnenkijken bij Orry en Esther

maandag 9 november 2020

Orry en Esther genieten elke dag van hun ruime woning. De rode en donkere gemêleerde baksteen, de schoorsteen en het Franse balkon aan de voorzijde geven de hoekwoning van Orry en Esther een bijzondere en karaktervolle uitstraling. “De bouwstijl sprak ons meteen aan en binnen is het een heerlijk ruime woning.”

Ze kozen voor lichte kleuren en redelijk strakke lijnen in de inrichting van de woonkamer. De zithoek is gesitueerd aan de voorzijde van de woning, waar ze een mooi uitzicht op het parkje aan de overkant van de straat hebben.

Zithoek met uitzicht op het park

Hier is het goed toeven, dankzij het lichte, stoffen bankstel, een donker tvmeubel met flatscreen erboven en de met velvet beklede draaifauteuil in de erker. Met houten jaloezieën regelen ze de toetreding van het daglicht. Vanuit de hal val je letterlijk met de deur in huis door de glazen-metalen deur, die een mooi ruimtelijk effect geeft.

Een sterke basis voor de hele benedenverdieping vormt de pvc-vloer in houtlook. “Stevig, praktisch en kostentechnisch interessant.” Het plafond is strak afgewerkt en de bovenlichten boven de twee andere deuren in de woonkamer zijn dichtgemaakt. De dubbele openslaande deuren aan de achterkant vormen bij mooi weer een ruime verbinding met de leefruimte buiten.

Op de eerste etage beschikken Orry en Esther over drie slaapkamers en een badkamer. Op de zolder hebben ze nog twee kamers, een wasruimte en een vliering laten maken. Twee dakramen aan de voorzijde en een dakkapel aan de achterkant zorgen voor veel extra licht en ruimte. “We hebben nu alle ruimte.”

Meer inspiratie? Lees het interview met de andere kopers!  

Of bekijk het hele kiesmagazine.

  • Timo Sorber_86A6190.jpg
  • Timo Sorber_86A6192.jpg
  • Timo Sorber_86A6200.jpg
  • Timo Sorber_86A6204.jpg
  • Timo Sorber_86A6250.jpg
  • Keuken en eettafel.jpg
kruijswijk__ron_kruijswijk.jpg
Ron KruijswijkKruijswijk Makelaardij