Inspiratiemagazine kies: maak je eigen keuze

vrijdag 1 januari 2021

Met ons nieuwe kiesmagazine doe je inspiratie op voor de indeling en afwerking van jouw nieuwe huis. Kijk binnen bij kopers, bekijk indeel- en uitbreidmogelijkheden en lees meer over de afwerkingsopties. Het magazine staat bomvol met tips en foto's om jou inspiratie te bieden!

Een woning kopen is een belangrijke gebeurtenis in je leven. Al helemaal als je een nieuwbouwwoning koopt. Je kunt je eigen droomhuis samenstellen. Elke ruimte kan naar jouw wensen en stijl worden ingericht. Met dit magazine ‘Kies’ willen we je inspireren. We nemen je mee in de vele keuzes die wij je bieden. Allereerst inspireren we je in dit magazine met indelings- en uitbreidingsmogelijkheden op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Vervolgens bieden we je volop inspiratie voor een nieuwe keuken, badkamer en tegels. En tenslotte worden afwerkingsopties uitgelicht.

Warenhuys
In ons Warenhuys in Waardenburg is bovendien een groot aantal opties opgesteld. Je herkent de opties in dit magazine door het W-logo bij de afbeeldingen. Ideaal om een betere voorstelling te krijgen van het eindresultaat. Tijdens het gesprek met je kopersbegeleider krijg je alle gelegenheid om alles zelf te zien en te beleven.

Binnenkijken bij
Heb je altijd al eens binnen willen kijken in een Van Wanrooij woning? Maar liefst negen bewoners laten vol trots hun woning zien. De ‘Binnenkijken bij’- artikelen zitten boordevol inspiratie die van pas komen bij de keuzes voor jouw woning. Je vindt deze binnenkijkers verspreid door het magazine. Direct naar de binnenkijkers? Hieronder vind je een link naar alle interviews in het magazine!

  • Kiesmagazine-header.jpg
  • KIES magazine_2020_LR_beeld3.jpg
  • KIES magazine_2020_LR_beeld5.jpg
  • KIES magazine_2020_LR_beeld4.jpg
  • KIES magazine_2020_LR_beeld6.jpg
kruijswijk__ron_kruijswijk.jpg
Ron KruijswijkKruijswijk Makelaardij